Overleef de komkommertijd met KNIPPR

De komkommertijd? Die overleef ik wel. Ik ben enthousiast over KNIPPR, zeker als ik thuis kom en er geen bal op TV is.

KNIPPR is een interactieve kabelvrije TV-dienst die nu voor iedereen beschikbaar is om van te genieten. Wat ik gaaf vind, is dat KNIPPR kiest voor een nieuwe benadering van TV kijken. Meer keuzevrijheid. TV kijken hoe ik wil, wat ik wil en wanneer ik wil.

Zelf mijn zomerprogrammering samenstellen

Zo kan ik KNIPPR op al mijn schermen kijken. En extra zenders? Die zijn maandelijks opzegbaar, dus leuk voor deze zomer. Daarbij heb je geen last van dure alles-in-één pakketten en kan ik alle programma’s zeven dagen terugkijken. Geen langdurige contracten meer en optimale keuzevrijheid dus. Ideaal voor de zomerperiode waarin de komkommertijd en de sportevenementen op TV overheersen. En laat ik, misschien net als andere TV kijkers, aan beiden een broertje dood hebben. In deze blog laat ik je zien hoe ik met KNIPPR deze periode overleef.

Programma’s terugkijken en zenders apart overnemen

Persoonlijk merk ik dat ik juist in de zomerperiode meer behoefte heb om TV te kijken. Dit komt omdat ik meer vrije tijd heb, meer ontspannen ben en door het lekkere weer. En zeg nou zelf, wat is er fijner om na een dag strandhangen redelijk verbrand op de bank neer te ploffen en relaxed TV te kijken? Helaas wordt in de zomer het TV aanbod gedomineerd door eindeloze herhalingen en grootschalige sportevenementen. Uiteraard is dit puur persoonlijk, want ik wil natuurlijk geen A-Team-fans of speerwerpliefhebbers voor het hoofd stoten.

Daar heb ik gelukkig geen last van. Doordat alle programma’s 7 dagen terug te kijken zijn, kan ik zelf mijn TV-avond samenstellen en zo de krenten uit de spreekwoordelijke televisiepap halen. En wat helemaal tof is, is de optie om losse zenders af te nemen die afgestemd zijn op mijn interesses. Met KNIPPR kan je dus zenders ontdekken zonder dat je gelijk vast zit aan langdurige contracten. Zo hoef ik niet voor een hele rits te betalen die ik toch niet bekijk. Een fietsliefhebber wilt immers toch ook niet betalen voor Motors TV?

Witbiertjes en terugzappen

Ook handig, als ik net thuis kom van een zomerse dag en midden in een gaaf programma binnen val, dan kan ik met één druk op de knop naar het begin van het programma teruggaan. En als ik even naar de koelkast ga om wat verfrissends in te schenken, hoef ik niks te missen door de pauzefunctie. Ook fijn als je net iets te veel witbiertjes op heb op het terras en je regelmatig naar het toilet moet.

Nog een ‘probleem’ dat KNIPPR oplost: dat moment wanneer je huisgenoot voor de tiende keer het hele Flodder repertoire wilt bekijken en jij net die interessante documentaire wilt zien. Met KNIPPR kan je gelijktijdig via twee schermen kijken. Niet alleen op je televisie binnen, maar ook in de tuin, het strand of het park via je laptop, tablet of smartphone. Geen verhitte ruzies meer op die zwoele zomeravonden.

Zoals je leest sta ik voor een relaxte TV zomer. Ik ben benieuwd hoe jij TV kijkt in de zomer en of je nog kijktips hebt. Schrijf het in een reactie!

Dit artikel verscheen eerder op het Live Forward blog van T-Mobile.

Geef een reactie