Wie ben ik?

Welkom op mijn website! Mijn naam is Dirk Jan Zwartveld, 40 jaren jong en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Wateringen. Op deze site kan je al mijn blogs, recensies en andere stukken lezen die ik de afgelopen jaren heb geschreven. 

Start je ontdekkingsreis op deze site eens met deze blogs

Ik ben een digitale minimalist, een zelfbenoemde klantenservice expert, een muziekliefhebber en blogger. Ik loop hard, mediteer af en toe en schrijf dagelijks op waarvoor ik dankbaar ben. Lezen en leren doe ik graag en veel. Weten wat ik lees? Ga dan naar mijn Goodreads-pagina. Weten waar ik gewerkt heb en wat ik heb gestudeerd? Check dan mijn LinkedIn-pagina.

Dirk Jan in een notendop

✔ Customer Service Manager @ Toolstation
✔ Assistent-programmeur @ Waterpop
✔ Blogger @ Customer First

Wil je iets aan mij kwijt of wil je iets van mij weten? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier.

Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn blogs!